Mountain jelmezes pólók

Mountain jelmezes pólók

A Mountain pólók 2016-os kollekciójában érkezett pár igazán különleges póló amelyet ha felveszel akár hétköznapokra vagy farsang alkalmából olyan mintha egy teljes jelmezt öltöttél volna a felső testedre. A páncél ruha volt az a póló amiből a legtöbbet eladtunk és ez is egy jelmezes póló, de szerencsére most érkezett pár új hasonló termék a Mountaintól ami biztosan sokaknak fog tetszeni. Az én egyik kedvencem ezek közül a majmos ami kalóz.

The Mountain 2016 pólók

The Mountain 2016 pólók

A The Mountain rajongók már most megnézhetik, hogy milyenek lesznek az új 2016-os pólók, sajnos a pólók megrendelésével még várnunk kell, de érdemes ellátogatni a Facebook oldalunkra és feliratkozni, hogy megkapjuk az értesítéseket így biztosan nem maradunk le ha már elérhetőek a www.poloshop.hu webáruházban a 2016-os pólók, trikók és új pulóverek is. Ha kíváncsi vagy az új termékekre nézd meg ezt a videót amin láthatod az új és régi kollekciókat.

Vicces póló

Vicces póló

A Mountain pólók között nagyon sok aranyos, állatos és extrém pólót találhatunk és ebben a bejegyzésben a vicces pólókat szeretném nektek megmutatni. Megnézhetitek itt képekben vagy látogassatok el a PoloShop vicces pólók kategóriába ahol megnézhetitek az összes vicces Mountain pólót. Ebben a bejegyzésben a legújabb kollekcióban szereplő vicces pólókat is láthatjátok már, talán az egyik legviccesebb az izmos kocka has strand felszereléssel póló, ami kapható női változatban is, egy ilyen pólóban.

Pandás pólók

Pandás pólók

Ki ne szeretné ezeket az aranyos macikat a Pandákat, hiszen nagyon kedvesek és aranyosak. Akinek volt már szerencséje megsimogatni egy panda macit az biztosan nagyon megkedvelte ezeket az állatokat. Ha te is szereted a pandákat és szeretnél egy szuper pandás pólót akkor a mountain pólót ajánlom neked amit a PoloShop webáruházban meg is rendelhetsz ha szeretnél rendelni: pandás pólók kattints és máris a pandás mountain pólókat láthatod. Nézd meg itt is:

Óriás kutyák

Óriás kutyák

Ez a cikk nem csak a Mountain pólókról szól hanem ahogyan a lenti képeken is láthatjátok óriási kutyákat szeretnék veletek megosztani. a szerinted is óriásak ezek a kutyák akkor oszd meg te is ezt a bejegyzést ismerőseiddel, hogy ők is elcsodálkozhassanak milyen óriásra nőhetnek egyes kutya fajták és ha szeretnétek Mountain kutyás pólót vásárolni akkor látogassatok el a PólóShop kutyás pólók kategóriájába ahol megtekinthetitek a Mountain teljes kutyás póló kínálatát..

The Mountain trikók rendelése

The Mountain trikók rendelése

Hamarosan itt vannak a forró nyári meleg napok és ilyenkor legszívesebben félmeztelenül járkálnánk, de a legtöbb esetben ez nem helyénvaló és a legjobb öltözék ilyenkor a trikó amelyet lányok és fiúk is viselhetnek. A The Mountain 2015-ös kollekciójában már Európában is megvásárolhatóak az atléták amit a www.poloshop.hu webáruházban egyszerűen meg is tudunk rendelni. Ha szeretnénk Mountain trikót vásárolni akkor látogassunk el a webáruházba és válasszuk ki az Összes atléta kategóriát.

Nagyon vicces pólók

Nagyon vicces pólók

Egy újabb vicces póló gyűjteményt szeretnék megosztani veletek. Biztosan nagyon tetszeni fognak, van egy két nagyon jó pofa mit szívesen megvásárolnék akár még én is, de sajnos ezeknek a pólóknak a beszerzési lehetőségeiről nem tudunk információt megosztani veletek. Ha esetleg valaki tudja, hol lehet ilyen pólókat venni vagy elkészíttetni az ossza meg velünk hozzászólásként, ha esetleg valakit érdekel az megtudja venni esetleg. Egy igazán jópofa box kesztyűs póló, az árnyékolásnak.

Mopsz ajándék pólók

Mopsz ajándék pólók

Ha valaki szereti a Mopsz kutyusokat akkor nekik az egyik legszuperebb ajándék egy Mopszos póló és erre nyújt nagyszerű lehetőséget a The Mountain pólók kínálata amit a www.poloshop.hu webáruházban meg is rendelhetünk. Nagyszerű választás lehet a Mopszos póló akkor is ha nem ajándékba hanem magunknak szeretnénk ilyet vásárolni, hiszen ha van ilyen kutyusunk vagy csak rajongunk értük akkor miért ne viselhetnénk magunkon. A képeken láthatunk mindenféle vicces pólót a mopszokkal.

Vicces kutyás képek

Vicces kutyás képek

Ebben a bejegyzésben nem a pólók lesznek az előtérben, hanem olyan kutyás képeket szeretnék nektek mutatni amik nagyon viccesek és érdemes végig görgetni őket, esetleg meg is oszthatjátok ismerőseitekkel barátaitokkal ha viccesnek találjátok. Ajándék 😀 Azt hiszem ennek mindenki örülne… Jó kis popsi melegítő… Tudom, hogy rosszat csináltam, de nagyon unatkoztam… Mopsz vs cica 😀 Mért szeretnek a kutyák a cicákon ülni? Jakuzzi 😀 Fújjjj….. Testvéri szeretet. Kukucs 😀 Ezért.

2015 The Mountain pólók

2015 The Mountain pólók

Amerikában már megrendelhetőek a 2015-ös The Mountain pólók, remélhetőleg minél hamarabb hazánkban is megvásárolhatjuk az új kollekciót amit itt most megtekinthettek egy videón vagy ha jobban tetszik végig lapozgathatjátok képekben is. Az új pólók között találhattok minden félét, nagyon aranyos cicás pólókat és extra különleges mintákkal ellátottakat is amik elsőre lehet, hogy kicsit túlzásnak fognak tűnni, nem is tudom, hogy ezeket milyen kategóriába lehetne sorolni, gondolok itt a cápa fogas.

Gyerek pólók

Gyerek pólók

Gyerek pólókat szeretne vásárolni? Akkor itt a megoldás, a The Mountain kínálatában a legtöbb pólót gyerek méretben is megrendelheti és természetesen azokat amelyek a legjobban illenek a gyerekekhez, hiszen vannak a The Mountain kínálatában olyan minták amelyek egyáltalán nem mondhatóak gyerek barátnak. Itt most szeretnénk bemutatni azokat a pólókat amelyeket a legjobban eltudunk képzelni a gyerekek kedvenceinek legyen az lányoknak való gyerek pólók vagy fiús mintával és színvilággal ellátott gyerek pólók..

Cicás pólók

Cicás pólók

A The Mountain pólók egyik legsikeresebb és legaranyosabb sorozata a Cicás pólók. A cicákat szinte mindenki szereti és a lakosságnak legalább a felének van otthon ilyen házi állata, ezért is lehet ekkora sikere ezeknek a pólóknak. Ráadásul ezek a pólók nagyon jól sikerültek, hiszen nagyon szép és feltűnő mintákkal látták el ezt a sorozatot, találhatunk mindenféle fajta cicát és mindenféle szögből fotózva mint például a nagy arc pólók vagy a.

1 2