Horgász pólók és ajándékok

Horgász pólók és ajándékok

Kinek ne lenne egy mániákus horgász ismerőse, szerette akinek vehetnénk egy szuper horgászos ajándékot, de talán te magad is szereted a horgászatot akkor nagyon jó helyen jársz. Itt sajnos nem horgász felszerelésben tudok neked segíteni, de mutatok egy nagyszerű oldalt ahol szuper pólókat, bögréket, pulcsikat tudsz rendelni horgász mintákkal. Az egyik kedvencem a nagy ho-ho-ho horgász mintás póló, hiszen ki ne ismerné ezt a nagyon régi rajzfilmet: De a többi.

Vicces és cuki pólók

Vicces és cuki pólók

Eddig a The Mountain pólókat mutattuk be melyek nagyon szuper termékek, de sajnos kicsit drágák. És itt most szeretnénk nektek egy olcsóbb megoldást megmutatni, majdnem fél áron tudtok szuper minőségű pólókhoz jutni. Íme pár cuki póló:   És ami még nagyon szuper, hogy ha megtetszett egy minta, abból nagyon sokféle terméket rendelhetsz és a termékek színeit is változtathatod, lássunk pár példát, hogy milyen termékek közül válogathatsz:   Ugye milyen szuper?.

The Mountain 2016 pólók

The Mountain 2016 pólók

A The Mountain rajongók már most megnézhetik, hogy milyenek lesznek az új 2016-os pólók, sajnos a pólók megrendelésével még várnunk kell, de érdemes ellátogatni a Facebook oldalunkra és feliratkozni, hogy megkapjuk az értesítéseket így biztosan nem maradunk le ha már elérhetőek a www.poloshop.hu webáruházban a 2016-os pólók, trikók és új pulóverek is. Ha kíváncsi vagy az új termékekre nézd meg ezt a videót amin láthatod az új és régi kollekciókat.